Marti, 09 Octombrie 2012 22:15

In numele nostru, al romanilor

Scris de  Cecilia Caragea
Acorda o nota articolului
(78 Voturi)

Vine o vreme cand iti dai seama ce e important si ce nu. Vine o vreme cand iti dai seama ca tu esti important, nu un pumn de arginti sau asa-zisa onoare a vreunei titulaturi. Vine o vreme cand iti dai seama ce merita si ce nu. Pentru tine. Pentru numele tau.
Vine o vreme cand iti dai seama ca te defineste cu cine te insotesti, pe cine lasi sa vorbeasca in numele tau, pe cine si ce alegi sa te reprezinte. Si pentru tine, si pentru natiunea ta.
Vine o vreme cand iti dai seama ca strabunicii pe care ii credeai uitati sunt langa tine si-ti cer socoteala. Pentru faptele tale, pentru alegerile tale, pentru viitorul tau si al lor.
Si despre numele astea ale noastre, care ne fac sa ne simtim mandri, care ne fac sa ne simtim responsabili, care ne dau siguranta radacinilor sanatoase si lumina de maine, despre numele noastre ale romanilor si despre traditiile noastre romanesti, am discutat pe indelete in aceasta seara, la Intalniri Capitale, cu Ioana Brusten, un om care-ti aduce linistea si care te face sa redescoperi in tine ganduri uitate, sentimente calde, puteri pentru maine...

Mai multe din aceasta categorie: « Intre prietene Alegeri de bun gust »

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Dacic Cool In numele nostru, al romanilor