> Stil de viata Online, cu ie
Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 63
Sambata, 24 Noiembrie 2012 09:57

Online, cu ie

Scris de 
Acorda o nota articolului
(66 Voturi)

Uniforme si uniformizare. Concepte cu care ne-am obisnuit. Fara de care parca nici nu mai stim sa ne descurcam, sa ne deslusim, pe noi si lumea cea mare... Diferenta dintre port si uniforma, dintre ceea ce te defineste in permanenta si ceea ce te defineste cand imbraci o anumita haina, diferenta dintre ceea ce esti in permanenta si ceea ce esti un anume timp, diferenta dintre ceea ce nu poti schimba pentru ca te defineste pana in maduva oaselor si lucrurile mai de suprafata, importante si ele, dar pe care le-ai ales sau lumea le-a ales pentru tine, dar miezul fiintei tale e altul.
O multime de lucruri la care sa te gandesti, dimineata, cand esti inca in halatul de baie, la cafeaua de dimineata, la ziarele si revistele de la micul dejun. Cu ce te imbraci? Ce indentitate vrei sa-ti asumi azi? Ce vrei sa afirmi despre tine in ziua care tocmai incepe? In ia mea romaneasca am ales sa ma imbrac. Si-n ia mea traditionala am ales sa calatoresc online, pentru ca suntem toti la un loc in lumea asta cea mare, dar toti diferiti, pentru ca in online pare ca vorbim toti aceeasi limba, dar cu adevarat ne cunoastem dupa vorba, dupa port... De aceea am ales un proiect si dacic si cool, de aceea am ales un proiect online romanesc, de aceea mi se pare firesc ca, imbracata in ie, sa folosesc tableta, laptopul si telefonul inteligent.
Despre firescul acestui proiect am avut bucuria sa pot povesti in cel mai recent numar al revistei Business Woman. Despre firescul acestor lucruri pe care nu le-am putea schimba nici daca am vrea, despre firescul de a ne imbraca in portul cel drag si de a fi intreprinzatori in lumea de azi...

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
 

Ultimele comentarii

RSS