> Stil de viata Sarbatoare de obsidian, de Sfanta Cecilia
Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 63
Joi, 22 Noiembrie 2012 20:15

Sarbatoare de obsidian, de Sfanta Cecilia

Scris de 
Acorda o nota articolului
(93 Voturi)

Astazi, de Sfanta Cecilia, am primit urari neasteptate si cadouri interesante.
Setul de bijuterii de obsidian ma va proteja de tot ce este rau. Se spune ca obsidianul te apara de pericole, de prieteni falsi, de tradatori, de toate relele. Se spune ca pietrele de obsidian alunga toate energiile negative si te protejeaza. Mai demult, erau cunoscute sub numele de lacrimile apasilor. Pentru ca ar fi fost lacrimile femeilor apase pietrificate. Au plans ele toate lacrimlile din lume si au trait toata suferinta, iar pentru tine nu a mai ramas nici o lacrima, nici o durere... Ar fi un scut.
Iar bijuteriile care imi plac asta sunt - o platosa. O platosa stralucitoare, care iti da putere si te protejeaza. Da, imi plac bijuteriile de obsidian si-mi place... gandul de a-mi oferi un scut, o platosa. O platosa ca o oglinda. O platosa in care, daca o lustruiesti, iti vezi toate temerile, reusind sa te eliberezi de ele, sa te inalti si sa zbori.
Sa stii sa-ti urmezi calea, fara frica, cu convingere, cu determinare, cu iubire. Cu o platosa de obsidian din ziua Sfintei Cecilia.

P.S. Si, tot de Sfanta Cecilia, dupa-amiaza, suna soneria... Deschide prietena mea si preia coletul. Un cadou? Un nou cadou? Il deschid repede sa vad despre ce o fi vorba... Un sort de bucatarie, pe post de cadou electoral. Iar prietena mea cu umor zice: Gata cu povestile! Te-au pus la cratita!

P.P.S. Spre seara, soneria suna din nou... Tot cadouri electorale! N-am umorul prietenei mele pentru a le comenta. Dar merita sa le mentionez. Mici nimicuri, dar care spun si ele cate ceva...

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
 

Ultimele comentarii

RSS