Luni, 06 Septembrie 2010 15:22

Vacanta in Delta

Scris de  Cecilia Caragea
Acorda o nota articolului
(38 Voturi)

Imi plac vacantele foarte bine planificate. Pentru ca vreau sa ma bucur cat mai mult de parfumul locurilor in care ajung, de curcubeele cerurilor care ma acopera, de misterele portilor care mi se deschid.
Insa nu intotdeauna esti in masura sa stabilesti foarte clar drumurile pe care vrei sa mergi, vaile prin catre trebuie sa treci, muntii pe care vrei sa-i descoperi. Cateodata trebuie sa te increzi intr-un om de-al locului, care sa-ti dezvaluie noile lumi in care vrei sa ajungi.
Ca sa descoperi Delta cu adevarat, ai nevoie de o calauza, care sa stie sa treaca de valuri si de labirinturile de stufaris, care sa te duca in coloniile de pelicani si in locurile secretele ale lebedelor, de un un vaslas, care sa te duca prin padurile batrane si sa traga la pescarii lipoveni care-ti dau de pomana o gutuie si-ti povestesc cum mai sunt apele, nisipurile, grindurile, lacurile...
Curajul de a pleca pe un drum nou, necunoscut, cu un altul, de care depinzi, cu care imparti painea si apa, pe care mizezi sa nu rataceasca potecile si sa te scoata la liman. De asta ai nevoie ca sa descoperi Delta! De incredere. In Oameni.

In Delta Dunarii

Mai multe din aceasta categorie: « Vis de vacanta Cetatea de aparare »

Comentarii  

 
+13 #1 Marius Enachescu 06-09-2010 19:34
Splendid articol! Felicitari doamna Cecilia Caragea, va urmaresc cu regulariate articolele si comentariile si mai ales extraordinarul site DACIC COOL.
Sunteti o oaza de frumusete si entuziasm si calitate intr-o lume cenusie in care ne zbatem. Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa fiti iubita!
Citat
 
 
+1 #2 Cecilia 01-02-2012 00:09
Multumesc! Si... marturisesc: e urarea mea preferata!
Citat
 

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Stil de viata Vacanta in Delta