> Despre Dacic Cool A darui si a primi
Eroare
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 63
Joi, 29 Noiembrie 2012 17:03

A darui si a primi

Scris de 
Acorda o nota articolului
(63 Voturi)

Sa inveti sa daruiesti cu gratie, cu bucurie, surprinzator si neasteptat, nu-i usor! Mai ales in ziua de azi cand nu prea iti mai iei ragazul sa descoperi dorintele si felul de a fi al celuilalt, cand iti zici ca nu mai prea ai timp de jocuri si de surprize gratuite, ca oricine se va bucura cu siguranta de ceva mai degraba util decat de ceva pentru sufletul sau, cand iti zici ca in criza asta numai de cadouri surprinzatoare si fermecatoare nu-ti mai arde si chiar si celalalt, care in mod normal ar fi zambit la gandul unui cadou, are alte griji si ar aprecia mai degraba ceva util...
Numai ca bucuria pe care ne-o aduce un cadou bine ales, pentru sufletul nostru, buchetul acela de flori care-ti insenineaza ziua, acel lucru mai scump sau mai ieftin, dar ales cu toata grija si consideratia, cu toata dragostea si admiratia pe care le purtam celuilat, pe care il daruim intr-un moment anume, ne dau atata forta si energie pentru tot ceea ce avem de facut, pentru zilele mai grele sau mai gri, pentru planurile si pentru visele noastre, incat, indiferent ca daruiesti sau primesti, cadoul acela numai bun pentru suflet valoreaza mult mai mult decat face si, cu siguranta, este si mult mai util... Pentru ca este mobilizator. Si inaltator!
La Targul de Cadouri de la Sala Palatului de la acest sfarsit de saptamana poti sa cauti lucuri dulci, miere si nuci, lucruri frumoase si savuroase, vinuri bune, cosmetice, bijuterii, lucruri cu care sa surprinzi si care sa te suprinda... Suntem si noi cei cool, dacic cool, acolo. Cu o Traistuta Fermecata care te va surprinde si pe tine si pe cei dragi tie. E o Traistuta cu produse romanesti pe care, poate, le cunosti sau, poate, acum le descoperi pentru prima data, insa pe care cu siguranta le vei aprecia. Pentru ca sunt ceea ce promit sa fie!

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
 

Ultimele comentarii

RSS