Vineri, 29 Iunie 2012 07:43

Despre ideile care nu-ti dau pace...

Scris de  Cecilia Caragea
Acorda o nota articolului
(70 Voturi)

Sunt idei care te cotropesc, care nu-ti dau pace pana nu se vad transformate in realitate, dar care apoi iti daruiesc incredibila bucurie de a le vedea ca prind radacini, ca le cresc aripi, ca au forte nebanuite, ca schimba lucruri si aduna oameni, ca sunt vii, ca te inalta, ca fac ca nimic sa nu mai fie precum a fost inainte...
Sunt idei care cresc si care fac sa se vorbeasca despre ele, sunt idei care ne fac bine si care ne schimba... Idei pentru care am avut nevoie de curaj, dar fara de care nu am fi putut deveni ceea ce suntem...  O idee cool, dacic cool, ne-a facut sa scriem despre Romania noastra, sa vorbim despre produsele si brandurile romanesti, sa ne intalnim cu oameni care sunt mandri ca sunt romani, o idee despre care ne bucuram ca acum a fost impartasita si cititorilor revistei Avantaje, revista pe care de ani si ani o citim si o apreciem pentru constanta, dar si pentru inovatie, pentru povestile pe care ni le spune cu maiestrie si pentru sfaturile de a trai in adecvare cu noi insine.
Si toate acestea se datoreaza oamenilor, oamenilor care pun suflet in ceea ce fac, oamenilor dedicati si organizati, de la care am mereu cate ceva de invatat! Le multumesc!

Mai multe din aceasta categorie: « A sti pentru a fi De-a fir a par... »

Comentarii  

 
+6 #1 BORS IOAN 29-06-2012 20:56
Despre Dacic Cool nu am decat cuvinte de bine, ne demostreaza cu fiecare aparitie ca ceea ce fac fac cu suflet si daruire, abordand asfel gama larga de subiecte care ne privesc in viata de zi cu zi cu mult discernamant si profesionalism... Se creaza asfel o alternativa viabila intre a privi si asculta aceiasi provaduitori ai binelui pe toate canalele mass-media si un grup restrans, dar extins in gandire, care sa speram ca se va mari pe zi ce trece.
Citat
 
 
+2 #2 Cecilia 29-06-2012 22:03
Multumim din suflet pentru cuvintele frumoase! Incercam in fiecare zi sa fim mai buni si... speram ca noi, toti cei care ne dorim sa fim cool, dacic cool, sa fim mereu din ce in ce mai multi...
Citat
 

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Dacic Cool Despre ideile care nu-ti dau pace...