Marti, 05 Iunie 2012 21:06

Sanatate si frumusete, cu produse romanesti

Scris de  Cecilia Caragea
Acorda o nota articolului
(59 Voturi)

In aceasta dupa-amiaza ne-am intalnit, din nou, cu drag si cu interes, sa ascultam o noua prelegere despre sanatate si frumusete cu ajutorul produselor naturale romanesti.
Astazi, in cadrul intalnirilor din seria Martea Sanatatii, organizate impreuna cu brandul romanesc Hofigal, doamna doctor in stiinte farmaceutice Anca Daniela Raiciu, ne-a vorbit despre gemoterapie si despre beneficiile gemoderivatelor pentru sanatatea si frumusetea noastra. Doamnele prezente au fost interesate mai ales de gemoderivatele care au un efect anticelulitic, asa ca in cadrul viitoarelor noastre intalniri specialistii Hofigal au promis ca vor aborda mai des aceasta problema.
N-a fost uitata nici ingrijirea tenului nostru, mai ales ca in acesta perioada putem folosi fructele de sezon pentru a ne prepara tot felul de masti cosmetice care sa ne faca frumoase si luminoase.
Si ne-am bucurat cu toatele de aceasta dupa-amiaza, descoperind cat de dragi si de utile ne-au devenit aceste intalniri. Da, ne place sa ne intalnim in lumea virtuala, dar ne place sa ne intalnim si in carne si oase, sa ascultam prelegeri, sa punem intrebari, sa discutam, sa ne impartasim experiente, sa cautam raspunsuri... E o comunicare mai calda si mai apropiata. Suntem tot noi si cand comunicam in lumea virtuala si cand ne intalnim in lumea reala, stim insa ca nu trebuie sa ramanem prizonieri niciunde, in nici o prejudecata, in nici un colt de lume, oricat de confortabil ni s-ar parea la un moment dat, ca trebuie sa fim mereu deschisi spre noi experiente, idei, intalniri... 

Comentarii  

 
+3 #1 BORS IOAN 07-06-2012 15:21
Din punctul meu de vedere, DACIC COOL ESTE CEEA MAI PRESTIGIOASA FIRMA DIN ROMANIA LA ORA ACTUALA, NU EXEGEREZ. Va doresc tot ce-si doresc in general oamenii de omenie. In final, multa, multa sanatate si continuitate in tot ceea ce faceti, ca le faceti foarte bine!
Citat
 
 
+1 #2 Cecilia 07-06-2012 17:52
Multumim pentru cuvintele extrem de frumoase si de magulitoare! Speram sa fim demni de ele! Multumim din suflet! Si speram ca impreuna sa reusim asa incet-incet sa facem ca ziua de maine sa fie mai aproape de ceea ce ne dorim!
Citat
 

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Dacic Cool Sanatate si frumusete, cu produse romanesti