Miercuri, 04 Aprilie 2012 16:13

Nascut in Romania

Scris de  Cecilia Caragea
Acorda o nota articolului
(75 Voturi)

Exista oameni care dezleaga limbile, care iti intra in suflet si-n fata carora iti place sa-ti deserti povestile... Anamaria Spataru, realizatoarea emisiunii Nascut in Romania, de la Radio Romania Cultural, are darul si harul de a te face sa-ti deschizi inima, sa-ti destainui amintirile, visele, sperantele... M-a bucurat invitatia ei de a participa la emisiunea pe care o realizeaza, iar mai apoi cu linistea aceea pe care ti-o confera un om care stie sa te asculte m-a facut sa ma simt mai puternica, mai luminoasa, mai increzatoare. Si, pe langa faptul ca-mi doresc sa fiu cool, dacic cool, imi doresc sa stiu si eu sa ascult cu atata finete tot ce-i in jur si tot ce-i in mine.

Comentarii  

 
+5 #1 Rodica Puscasu 27-04-2012 16:31
Pentru mine, articolul de mai sus reprezinta un medicament... unul care te ajuta sa mergi mai departe atunci cand esti departe de Romania... Sunt din nou departe de tara, iar micile reportaje radio imi fac o mare bucurie. Va imbratisez cu mult drag!
Citat
 
 
0 #2 Cecilia 28-04-2012 09:36
Multumesc, draga Rodica... Intr-adevar, din cand in cand mai trebuie sa mai si plecam... Dar ne si reintoarcem. Cu drag.
Citat
 

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Dacic Cool Nascut in Romania