Marti, 31 Ianuarie 2012 22:42

Frigul si frumusetea

Scris de  Cecilia Caragea
Acorda o nota articolului
(50 Voturi)

Fie iarna cat de grea, de frumoase tot vrem sa fim frumoase! Asa ca, in cadrul intalnirilor organizate de Hofigal impreuna cu Dacic Cool, am invatat, in aceasta dupa-amiaza geroasa, cum sa ne ingrijim tenul si cum sa ni-l aparam de frig... Prezentarea doamnei Anca Daniela Raiciu, doctor in stiinte farmaceutice si director de marketing Hofigal, a fost urmata de o demonstratie practica, doamna farmacista Liliana Simion oferindu-ne reteta unei masti naturale cu ingrediente aproape magice - miere, lapte si spirulina. Ne-am rasfatat tenul, dar si sufletul... Cu Tania, Seli sau Alina, nu ne-am mai vazut demult, asa ca ne-am bucurat sa ne impartasim vise, proiecte, amintiri si aspiratii... Era firesc atunci ca la finalul intalnirii sa fim mai frumoase si mai luminoase. 

Impreuna cu Anca Daniela Raiciu, director de marketing Hofigal

Liliana Simion, demostrand beneficiile mastilor cu ingrediente naturale

Bucuria unei masti cu spirulina

 

Comentarii  

 
+14 #1 seli 01-02-2012 11:16
Multumim mult pt prezentare si pt toata atmosfera in general! Pe mine m-a binedispus teribil! :roll: (seli)
Citat
 
 
+11 #2 Cecilia 01-02-2012 11:53
Ma bucur tare mult! Sper sa fie la fel de frumos si la viitoarea intalnire! Sigur o sa ne binedispunem incercand alte tratamente cosmetice!
Citat
 
 
+13 #3 Rodica Puscasu 02-02-2012 10:52
Era firesc ca la finalul intalnirii sa fiti frumoase, pentru ca frumoase sunteti mereu!
Imi doresc si eu sa incerc aceasta miraculoasa masca, dar intai as vrea sa aflu mai multe despre beneficiile spirulinei, recunosc ca nu am foarte multe informatii despre acest ingredient.
Va doresc cat mai multe intalniri de acest gen!
Citat
 
 
+13 #4 Cecilia 02-02-2012 17:38
Draga Rodica, cunosc foarte multa lume incantata de suplimentele nutritive cu spirulina. Totusi, eu nu sunt in masura sa vorbesc despre asta... Cred ca fiecare trebuie sa incerce mai multe variante, cu mai multe tipuri de ingrediente, si sa le foloseasca pe cele pe care i se potrivesc. In privinta cremelor cu spirulina eu am folosit crema SPIRULIN care arata ea cam verde, dar are efect!
daciccool.ro/.../... Si stiu foarte multe persoane care sunt multumite de aceasta crema. Nici nu e scumpa si e chiar OK!
Citat
 
 
+13 #5 Cecilia 02-02-2012 17:43
Evident, mastile preparate acasa cu ingrediente naturale sunt minunate. O sa cerem reteta doamnei farmacist LILIANA SIMION si o sa facem un articol pe www.daciccool.ro pe acest subiect pentru saptamana viitoare. Ca sa stie fiecare sa-si prepare acasa o asemnenea masca!
Inca ceva! Se pare ca spirulina este buna si pentru a scapa de celulita. In acest scop la centrul Alexandra de la Breaza se fac impachetari cu spirulina vie. Chiar ma gandeam si eu ca merita incercat. Ca o varianta pentru un week-end in care vrei sa incerci ceva nou! Visez si eu deja la un sfarsit de saptamana de la primavara...
Citat
 
 
+9 #6 Rodica Puscasu 03-02-2012 09:47
Multumesc pentru informatii si astept cu nerabdare articolele de saptamana viitoare!
Citat
 

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Dacic Cool Frigul si frumusetea