Miercuri, 02 Noiembrie 2011 14:00

2 ani Dacic Cool

Scris de  Cecilia Caragea
Acorda o nota articolului
(115 Voturi)

Astazi s-au implinit 2 ani de cand Dacic Cool este online. 2 ani in care ne-am bucurat impreuna, 2 ani in care ne-am descoperit impreuna visele si sperantele pe care le purtam in suflete, 2 ani in care am inteles ce inseamna sa fii puternic, sa ai incredere, sa faci echipa cu Ceilalti. Ne-am permis o pauza de ceva dulce, pentru a ne spune cu voce tare ca ne dorim ca-n anii care vin sa fim cool, dacic cool, si sa sarbatorim impreuna tara pe care ne-o dorim, cu locurile ei frumoase si curate, cu oamenii ei buni si munictori, cu proiectele indraznete si pline de potential care se vor infaptuite si nu mai vor sa se lase asteptate! Si-am zambit anilor frumosi pe care vrem sa-i construim impreuna!

Mai multe din aceasta categorie: « Miercurea exotica Love at First Site »

Comentarii  

 
+14 #1 Maxim Anka 05-11-2011 14:30
La multi ani! Tineti-o tot asa ca sunteti perfecti!
Citat
 
 
+11 #2 Maxim Anka 05-11-2011 14:31
Sunteti nascuti in aceiasi zi cu mine numai ca la diferenta de 26 de ani! Pupici!!!!!!!!! !!!!!!!!!
Citat
 
 
+9 #3 Cecilia 05-11-2011 14:38
Multumim! Iti spunem si noi LA MULTI ANI!
Si... FII COOL! DACIC COOL!
Tot ce iti doresti!
Citat
 
 
+14 #4 iulia 07-11-2011 21:08
La multi ani!

Sunteti o mana de oameni dar pasionati si, unde se face totul cu si din pasiune, succesul e garantat. Poate nu imediat... dar cu pasi mici facem progrese mari.

Felicitari si multam' ptr premii!

Iulia
Citat
 
 
+11 #5 Cecilia 07-11-2011 22:22
Multumim si noi, draga Iulia!
Va mai asteptam cu materiale frumoase de prin calatoriile voastre si, acum, la final de an, promitem sa revenim si noi cu premii frumoase de la partenerii nostri - evident, companii romanesti. Astfel, vom afla cu totii de locuri minunate pe care merita sa le vizitam, dar si de produse romanesti de calitate, credem noi, dar care in contextul dat nu sunt inca suficient de cunoscute, oricum, nu asa cum ar merita... Insa impreuna, cu pasi mici, credem si noi ca lucrurile se vor schimba.
Asta e ceea ce ne-am propus si in viitor. Sa ne intalnim cu totii, impreuna, cu oameni, produse si branduri Dacic Cool, sa descoperim... Romania, pe care, de fapt, din pacate, nu o prea cunoastem... O seara frumoasa!
Citat
 

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Dacic Cool 2 ani Dacic Cool