Joi, 08 Septembrie 2011 14:15

Schimbari de... viata

Scris de  Cecilia Caragea
Acorda o nota articolului
(55 Voturi)

De multe ori lucrurile nu merg chiar asa cum ne-am dori... Poate relatia cu iubitul nu evolueaza in ritmul si in directia dorita, poate promovarea mult asteptata intarize sa apara, poate nu ne intelegem asa de bine cu colegii... Indiferent de problema pe care am avea-o, ne dorim sa gasim solutii rapide si eficiente. Poate, uneori, nici nu trebuie sa facem prea mult. Doar sa mutam cateva mobile prin casa... Cateva mici imbunatatiri, realizate insa conform regulilor Feng Shui, ne pot ajuta sa ne schimbam nu numai aspectul apartamentului, ci chiar... viata! Ideea conform careia asiaticii au dezvoltat un set de reguli de ordonare si directionare a energiilor care ne inconjoara si cu ajutorul carora putem sa ne gasim dragostea, sa ne bucuram de prospetitate si sanatate, de buna-dispozitie si confort, ne-a fascinat pe toti. Insa doamna Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique si proprietarea magazinelor Exotique, ne-a invitat sa facem ceva mai mult. Sa trecem la actiune. Sa ascultam sfaturile unui specialist in Feng Shui si sa incercam sa facem schimbarile pe care le credem de cuviinta.

Asa ca, ieri, in placutul ambient al ShowRoom-ului Exotique, ne-am rasfatat cu prezentarea doamnei Cristina Groza, arhitect specialist in Feng Shui, si am descoperit nu numai regulile de care ar trebuie sa tinem cont daca ne dorim intr-adevar schimbarile de care tot vorbim, dar si micile obiecte decorative care ne pot schimba norocul si ne pot imbunatati destinul, cum zic vechii chinezi... Ne-am bucurat, de fapt, de prima intalnire din seria Miercurea exotica. Pentru ca in prima zi de miercuri a fiecarei luni ShowRoom-ul Exotique va fi locul de intalnire al celor ce doresc sa-si faca viata mai frumoasa si sa descopere lucruri extrem de interesante despre decoratiunile interioare, despre amenajarile cu gust, despre ceremonia ceaiului, despre terapiile complementare, despre astrologie sau numerologie, despre toate aceste lucruri care ne pot imbogati si ne pot ajuta sa ne intelegem mai bine pe noi insine si pe cei din jurul nostru.

Asa cum va spuneam, in aceasta toamna, speram sa ne cunoastem si sa crestem impreuna si in cadrul acestor serii de intalniri Dacic Cool, la care va asteptam cu drag. Doamna Pusa Hack, o admirabila gazda, cu care ne vom intalni la Miercurea exotica, nu numai ca va va incanta cu povestile, misterele, legendele, remediile intalnite pe alte meleaguri, prin calatoriile sale in lumea intreaga, dar va va insufla si curajul de a fi perseverenti in ceea ce faceti, pentru ca doar cu perseverenta si daruire poti sa construiesti un brand sau... o viata asa cum iti doresti.

 

De fapt, doamna Pusa Hack a facut mult mai mult. Domnia sa a organizat, spre bucuria generala a celor prezenti, si o tombola generoasa cu premii de valoare, atat din partea brandului Exotique, cat si din partea centrului de frumusete Karma Ayurveda & Beauty SPA, premiul cel mare fiind oferit insa de Cristina Groza, arhitect specialist Feng Shui. Si, pentru ca nu toti cei interesati au putut fi prezenti, ShowRoom-ul Exotique ofera incepand de ieri, 7 septembrie, timp de 7 zile, reduceri de 7% , pentru obiectele de decoratiuni interioare. Si cum doamnei Pusa Hack, fondatoarea brandului Exotique, ii plac cu adevarat surprizele, ne vom putea bucura si de reduceri de 2x7% si de 3x7%... Iar pentru urmatoarele intalniri din seria Miercurea exotica ne vom lasa cu totii surprinsi...

Articole recomandate: O intalnire de succes

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Dacic Cool Schimbari de... viata