Miercuri, 27 Aprilie 2011 09:01

Propolets cu maces si sirop de zmeura, un nou produs recomandat de Dacic Cool

Scris de  Cecilia Caragea
Acorda o nota articolului
(82 Voturi)

Prezenta activa pe propriul blog, prezent pe Dacic Cool, Blog Propolets, a convins cititorii nostri sa incerce produsele Propolets. La aceasta au contribuit, in mod evident, si celelalte materiale prezente pe Dacic Cool. Iar produsul a convins. Astfel, nenumaratele semnale primite de la cititorii nostri ne-au confirmat convingerea, pe care o aveam si noi, echipa Dacic Cool, cu privire la acest produs. De asemenea, mesajele primite de la cei care imbratiseaza aspiratiile Dacic Cool si au incercat produsul, in urma informatiilor pe care le-au cules si din alte canale mass-media, ne-au determinat sa-i acordam recomandarea Dacic Cool produsului Propolets cu maces si sirop de zmeura.
Alegerea intre cele patru produse Propolets prezente pe piata, Propolets cu Aloe Vera, Propolets cu vitamina C, Propolets fara zahar si Propolets cu maces si sirop de zmeura nu a fost usoara, deoarece toate aceste patru produse se bucura de calitati deosebite. Dar majoritatea mesajelor si propria noastra apreciere au inclinat balanta spre Propolets cu maces si sirop de zmeura. In acelasi timp, produsul este recomandat de faptul ca reuseste sa imbine armonios binefacerile a trei produse naturale de exceptie, propolisul, macesul si zmeura, a caror valoare terapeutica incepe sa fie demonstrata de mereu mai multe studii clinice si de laborator, intreprinse in nenumarate centre independente din lumea intreaga. Ele reprezinta, in acelasi timp, produse care se bucura de o veche apreciere in traditiile noastre populare. Informatii cu privire la calitatea lor de exceptie se gasesc si in diferite materiale prezente pe Dacic Cool.
In plus, produsele Propolets se bucura de inca o calitate speciala. Calitatile terapeutice ale produselor naturale depind in mare masura de provenienta acestora, de modul de recoltare si procesare. Astfel, propolisul difera extrem de mult in functie de specia de albine, de locul si de anotimpul in care a fost recoltat si de modul de procesare. Mai mult, el contine o serie de elemente potential alergenice si care ii afecteaza gustul si care trebuie indepartate. La fel, in cazul zmeurei si in special al macesului, care reprezinta un adevarat panaceu, dar a caror eficacitate difera iarasi functie de specie, provenienta si procesare. De aceea este atat de important ca Propolets se bucura de o atenta selectie si o corecta procesare a tuturor ingredientelor. Efectul, asupra respiratiei si asupra starii mucoasei, este vizibil la nivel de cateva minute din momentul in care drajeul, care nu trebuie inghitit pentru a prelungi cat mai mult contactul cu mucoasa, a inceput sa se dizolve in gura.
In plus, produsul are si efecte pe termen lung, generate de calitatile tonice, antivirale, antiinfectioase si, in general, de stimulare si sustinere a intregului organism, pe care le detin compusii prezenti in propolis, maces si zmeura si care, lucrand sinergetic, asigura o eficacitate sporita. Astfel, cu un gust deosebit de placut, drajeurile Propolets cu maces si sirop de zmeura ne asigura un adevarat deliciu olfactiv, reprezentand in egala masura un medicament, dar si o reala placere. Produsul ne asigura, insa, inainte de toate, o respiratie usoara si placuta si o adevarata pavaza in fata racelilor si a virozelor. In plus, el nu are contraindicatii, isi pastraza in timp aceeasi eficacitate, nu da dependenta. Si, poate cel mai important, Propolets intareste si reface mucoasa si nu o irita ca multe produse de sinteza.
Acestea sunt principalele motive pentru care ne-am hotarat sa recomandam acest produs pe care il consideram cu adevarat de exceptie, eficace si de calitate.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Dacic Cool Propolets cu maces si sirop de zmeura, un nou produs recomandat de Dacic Cool