Sambata, 09 Aprilie 2011 16:55

Intalniri Dacic Cool

Scris de  Cecilia Caragea
Acorda o nota articolului
(61 Voturi)

Sunt multe subiecte abordate pe Dacic Cool care se bucura de un larg interes in randul cititorilor nostri. Asa ca ne-am hotarat sa trecem la organizarea unor serii de intalniri Dacic Cool, in cadrul carora cei interesati sa poata beneficia de sfatul specialistilor, dar sa se bucure si de experienta si de impresiile celorlalti. In acelasi timp, aceste intalniri vor reprezenta un prilej ca membri comunitatii Dacic Cool sa se cunoasca mai bine intre ei, vor reprezenta o forma de socializare si de explicitare mai clara a optiunilor si valorilor Dacic Cool.
Fara indoiala, sunt nenumarate lucruri acumulate din experienta fiecaruia care pot fi deosebit de utile pentru ceilalti. In acelasi timp, sunt multe intrebari la care sunt necesare raspunsuri si sfaturi din partea specialistilor. Speram ca intalnirile Dacic Cool sa ne ajute in a ne defini mai clar aspiratiile si sa dam un nou dinamism comunitatii noastre. Totodata suntem convinsi ca sfatul specialistilor si schimbul de informatii privind propria experienta a fiecaruia dintre noi vor fi de un real folos fiecarui participant la intalnirile Dacic Cool. Ne propunem ca intalnirile sa imbine utilul cu placutul, astfel incat in cadrul lor sa ne putem gasi raspunsuri la intrebarile si la problemele noastre, dar sa si putem petrece cateva ore agreabile in care sa ne putem relaxa in compania unor oameni  de care ne leaga valori si optiuni comune.
In fond, viata reprezinta mai mult decat un summum de informatii, ele insele extrem de importante si, de multe ori, vitale. Ea priveste in primul rand o adevarata arta de a trai. Arta de a fi noi insine. Capacitatea de a trece mereu prin atat de stresantul prezent, dintr-un trecut, din care - din pacate - de prea multe ori nu apucam sa invatam suficient, spre un viitor pe care iarasi de prea multe ori nu apucam sa-l deslusim decat prea tarziu, astfel incat ne lasam mereu surprinsi de el. Este drumul care ne apare de multe ori ciudat si uneori apasator, dar care, daca invatam sa-l privim asa cum se cuvine, poate fi atat de interesant si de provocator.
Vechea poveste a jumatatii goale si a jumatatii pline a paharului se regaseste si in modul in care privim, in modul in care ne raportam la provocarile vietii. Viata este, in fond, o neintrerupta scoala. Este drumul care ne permite sa devenim mai buni, sa cunoastem lumea si, in primul rand, pe noi insine. Este oportunitatea de a-i cunoaste pe cei din jurul nostru, de a-i intelege si de a creste impreuna cu ei. Speram ca intalnirile Dacic Cool sa reprezinte si ele o experienta si o oportunitate benefica in acest sens.

Comentarii  

 
+22 #1 Rodica Puscasu 15-04-2011 10:26
Eu as numi Dacic Cool o intalnire a romanilor cu realitatea si visul. Am descoperit acest site datorita concursurilor, insa, dincolo de premiile frumoase puse in joc, mi-am redescoperit o veche pasiune: aceea de a scrie. Alaturi de Dacic Cool am invatat sa sesizez aspecte din jurul meu si sa le astern in randuri... aspecte care pana nu demult imi erau oarecum indiferente. Acum pot sa afirm ca Dacic Cool m-a instruit sa scriu si sa vad nuantele vietii cu alti ochi. Multumesc Dacic Cool si, daca intalnirile noastre vor fi vreodata in afara spatiului virtual, ar fi o onoare sa va intalnesc.
Citat
 

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Dacic Cool Intalniri Dacic Cool