Marti, 29 Martie 2011 19:21

Un nou produs recomandat de Dacic Cool, uleiul de peste pentru copii Lysi

Scris de  Cecilia Caragea
Acorda o nota articolului
(45 Voturi)

Pentru noua noastra alegere a unui produs recomandat de Dacic Cool, ne-am indreptat atentia spre atat  de importanta perioada a primilor pasi in viata. Primele luni de viata sunt esentiale pentru dezvoltarea armonioasa si pentru sanatatea lui viitoare a micutului dumneavoastra. Dar aceasta perioada este extrem de delicata, pentru ca, in primele luni, copilul nu poate suporta inca majoritatea alimentelor, suplimentelor alimentare sau a medicamentelor. In acelasi timp, problemele ce apar la aceasta varsta frageda se inmultesc de la an la an. Insa noul produs Lysi, uleiul din ficat de cod pentru copii, vine sa aduca o schimbare revolutionara in aceasta privinta. Este vorba de un produs absolut natural, ca de altfel toate produsele Lysi, realizat dintr-un amestec optim din ulei din ficat de cod si ulei de ton cu vitamine A, D si E, bogat in Omega 3 DHA, care poate fi administrat cu succes copiilor deja din prima luna de viata.

Uleiul de peste bogat in Omega 3 si vitamina D reprezinta un supliment esential pentru copii, dar care nu putea fi administrat pana acum decat de la varsta de unul sau chiar doi ani, importanta lui fiind insa mult mai mare tocmai in primul an de viata, cand carenta de acizi grasi Omega 3 DHA si de vitamina D este cea mai periculoasa, fiind o perioada esentiala pentru formarea creierului si a oaselor. Insa noul produs este perfect suportat de copii deja din prima luna de viata.
De ce este atat de important acest produs? Pentru ca el joaca un rol esential in metabolismul calciului, respectiv in dezvoltarea normala a sistemului osos, eliminanad riscul de aparitie a rahitismului. In acelasi timp, el asigura o dezvoltare corecta a sistemului imunitar, precum si a sistemului nervos si a ochilor. Este vorba in primul rand de dezvoltarea inteligentei si a memoriei, dar si a echilibrului emotional. Nenumarate cercetari clinice si de laborator intreprinse in ultimii ani, au venit sa demostreze rolul esential al vitamnei D si al acizilor grasi pentru dezvoltarea sistemului nervos, a memoriei, a inteligentei si a puterii de concentrare. Dar nu mai putin importanta este functia acestora in asigurarea echilibrului emotional. De asemenea, s-a evidentiat rolul determinat pe care il joaca in consolidarea sistemului imunitar. Uleiul de peste reprezinta insa si o adevarata traditie, atat in ceea ce priveste Romania interbelica, cat si Islanda, unde uleiul de peste este asigurat copiilor prin grija guvernului.
Organisul nu poate produce acizi grasi Omega 3 DHA, pe care trebuie sa-i primeasca din alimentatie. Iar vitamina D nu o poate produce decat sub actiunea razelor de soare de care copiii trebuie feriti cel putin in primele luni de viata. Astfel, uleiul din ficat de cod pentru copii Lysi reprezinta un produs revolutionar prin faptul ca este perfect suportat de copii si vine sa rezolve o problema majora in dezvoltarea armonioasa si sanatoasa a acestora. Este un produs esential cu ajutorul caruia copiii pot creste sanatosi si echilibrati si se pot dezvolta armonios. De aceea, Dacic Cool recomanda acest produs vital pentru sanatatea copiilor nostri.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Dacic Cool Un nou produs recomandat de Dacic Cool, uleiul de peste pentru copii Lysi