Duminica, 27 Martie 2011 18:09

Oameni Dacic Cool

Scris de  Cecilia Caragea
Acorda o nota articolului
(65 Voturi)

De la bun inceput, Dacic Cool a incercat sa reprezinte un spatiu de comunicare sincer si util, benefic pentru fiecare dintre noi. O posibilitate de a ne informa, de a ne impartasi gandurile si experientele. Un spatiu in care fiecare sa poata sa-si exprime bucuriile si supararile, sa-si impartaseasca visele si aspiratiile. Si numarul celor care simt nevoia sa se exprime in acest spatiu creste rapid de la o zi la alta. Astfel, a vorbi despre o comunitate Dacic Cool nu mai este demult o simpla figura de stil, ci o realitate.
In curand, se va implini un an de cand o serie intreaga de companii care impartasesc valorile noastre au considerat oportun sa ni se alature, intrand intr-o comunicare vie, dinamica si - credem noi - benefica pentru toata lumea, cu aceasta comunitate Dacic Cool care creste de la o zi la alta. Blogurile deschise de aceste companii le-au permis sa ne impartaseasca atat propriile lor valori organizationale si informatii utile legate de produsele lor, cat si nenumarate informatii conexe, de interes pentru noi. Credem ca este o modalitate deosebit de utila prin care brandurile proactive pot creste impreuna cu publicurile lor. O experienta benefica atat pentru fiecare dintre noi, cat si pentru aceste branduri. O cale reala prin care se poate construi un drum spre un adevarat parteneriat social intre producatori si consumatori, catre un nou spirit pe care ni-l dorim cu adevarat Dacic Cool. Raportandu-ne atat la feedback-ul cititorilor, cat si al brandurilor, aceasta experienta ne apare ca un real succes. Este tocmai argumentul care ne-a determinat sa facem un nou pas.
Astfel, ne-am hotarat sa deschidem o noua categorie de bloguri Dacic Cool. De data aceasta, este vorba despre blogurile unor oameni de succes care simt, gandesc si traiesc Dacic Cool si care sunt fericiti sa rupa din timpul lor pentru a ne impartasi din experienta si din gandurile lor. Credem ca este important sa ne impartasim reciproc experientele noastre, mai ales atunci cand am reusit sa gasim acele retete castigatoare menite sa ne ajute sa depasim dificultatile, confruntarile si provocarile vietii si sa ne construim o cariera de succes, indiferent ca este vorba de business, de stiinta, arta sau sport. Si, evident, nu in ultimul rand, de implinirea noastra spirituala.
Este important sa invatam sa avem inceredere in propriile noastre forte, sa invatam din propriile greseli si esecuri, sa transformam o infrangere intr-o noua deschidere, intr-un nou drum spre victorie. Nimeni nu este scutit de greseli si de infrangeri, dar cei puternici si perseverenti vor izbandi intotdeauna in cele din urma. Viata este o neintrerupta scoala, o neintrerupta lupta. In primul rand cu noi insine. Este esential sa invatam din propriile noastre greseli, dar este extrem de util sa poti beneficia de experienta si de sfatul celor din jurul tau. Mai ales atunci cand acestia au de impartasit o vasta experienta rezultata din propria lor lupta incununata de succes. Este exact ceea ce urmarim prin acest nou demers. Sa reusim sa punem la un loc cat mai multe experiente semnificative ale unor adevarati luptatori, ale unor adevarati invingatori Dacic Cool.
Speram ca noul demers sa se bucure cel putin de acelasi succes de care s-au bucurat blogurile brandurilor Dacic Cool si numarul acestora sa creasca cel putin la fel de repede. Dar inainte de toate speram sa se consolideze schimbul de idei si increderea noastra, a tuturor celor care gandim si simtim Dacic Cool, in acest demers comun.

Scrie un comentariu


Codul de securitate
Actualizeaza imaginea

sus
Te afli aici: Despre Dacic Cool Oameni Dacic Cool